آموزش مخملی کردن کیک در خانه

آموزش مخملی کردن کیک

 آموزش مخملی کردن کیک
آموزش مخملی کردن کیک

تزیینان زیادی برای دسر و سالاد است که هر روزه  بروز و جدید می شوند و همه خواهان یادگیری آن هستند. ما در این نوشته برای شما عزیزان آموزش مخملی کردن کیک در خانه را به نمایش گذاشته ایم که با ساده ترین روش و با دقت می توانید یک دسر خوشمزه را تزیین کنید.

برای این کار می توانید ار غذاساز استفاده کنید یا بیسکوییت ها رو توی زیپ لاک بذارید و با وردنه روش بکشید تا پودر بشه و سپس پودر بیسکوییت ها را درون زیپ لاک یا کیسه فریزر ریخته، یک قطره رنگ ژله ای دلخواه اضافه کنید. درب کیسه را بسته و آنقدر مخلوط کنید تا رنگ به صورت یکدست پخش شود. پس از آن از کیسه خارج کرده و روی یک سینی پهن کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود. بعد از خشک شدن دوباره توی غذاساز بریزید تا یکدست بشه.سپس بوسیله ی صافی روی کیک یا دسر بپاشید.
اگر رنگ کاکائویی نیاز داشتید میتوانید از بیسکوییت پتی بور کاکائویی استفاده کنید.

 آموزش مخملی کردن کیک
آموزش مخملی کردن کیک

در روش دوم هم می توان از مقداری پودر نارگیل استفاده کرد و آن را درون زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید. مقداری رنگ ژله ای یا رنگ مایع خوراکی اضافه کنید. درب کیسه را بسته و مخلوط کنید تا رنگ یکدست شود. سپس از کیسه خارج کرده و روی سینی پهن کرده و اجازه دهید تا کاملا خشک شود.

به همین راحتی می توانید دسر و کیک خود را تزیین کنید و نیازی به سفارش کیک از بیرون نخواهید داشت.

 آموزش مخملی کردن کیک
آموزش مخملی کردن کیک

ایده برای تزیین کیک

 آموزش مخملی کردن کیک
آموزش مخملی کردن کیک

 آموزش مخملی کردن کیک

……………………………………………………………………………………………………………………..

در ادامه برای شما عزیزان آموزش انواع کیک در خانه را به نمایش گذاشته ایم که با کلیک روی موارد مورد نظر از آنها دیدن کنید.

ساچر کیک

کیک ویکتوریا

کیک خیس شکلاتی

چیز کیک یخچالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *