شنبه , ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » گردشگری » طبیعت » معرفی وعکس از گربه برفی >سیاه گوش کانادای (وشق کانادای)
بریسا
خرید مانتو

معرفی وعکس از گربه برفی >سیاه گوش کانادای (وشق کانادای)

 

معرفی وعکس از گربه برفی >سیاه گوش کانادای

زیستگاه این  گربه برفی کانادا و آلاسکا با برخی از مناطق شمال ایالات متحد آمریکا را دربرمی گیرد. هرچند، وَشَق کانادایی خویشاوند نزدیک وشق اوراسیایی (همان سیاه گوش بومی ایران و آسیای میانه) است، اما از چند نظر  بیشتر به گربه دم کوتاه می‌ماند تا وَشَق اوراسیایی

 گربه برفی >سیاه گوش کانادای

گربه برفی >سیاه گوش کانادای

معرفی وعکس از گربه برفی >سیاه گوش کانادای

زیستگاه وجمعیت سیاه گوش کانادای

علاوه بر این می جمعیت زیادی از این سیاه گوش در مونتانا، آیداهو، واشنگتن، یوتا، مینه سوتا   و اورگان وجود دارد و جمعیتی نیز ساکن در پارک ملی یلوستون، وایومینگ است است، همچنین در جنگل ملی پزشکی کمان در وایومینگ یافت

ظاهر سیاهگوش کانادا شبیه به سیاهگوش اوراسیایی است: دارای خز متراکم نقره ای قهوه ای است و ممکن است نشانه گذاری مشکی رنگ داشته باشد. در تابستان، کت  به رنگ قهوه ای مایل به قرمز می پوشد. از آن است در صورت خزش شبیه ریش است وپاهای بلندش او را درسفر بر روی برف عمیق کمک میکند

 گربه برفی >سیاه گوش کانادای

گربه برفی >سیاه گوش کانادای

مشخصات ظاهری سیاه گوش کانادای

این کوچکتر از پسر عموی اوراسیاای است،  وزن سیاه گوش کانادای از ۵ تا ۱۷ کیلوگرم (۱۱ تا ۳۷ پوند)،  طول بدنش ۷۶-۱۰۶ سانتی متر  و ارتفاع شانه ۴۸-۵۶ سانتی متر  نرها بزرگتر از ماده ها هستند مانند تمام سیاه گوش،  ۲۸ دندان، با چهار دندان نیش بلند دارد
باردارید ۶۴ روز طول می کشد حدودا  توله در ماه مه یا اوایل ماه ژوئن به دنیا می اید

 گربه برفی >سیاه گوش کانادای

گربه برفی >سیاه گوش کانادای

رفتار گربه برفی

اگر چه به طور معمول انفرادی،  ولی گاهی نیزبه طورگروه های کوچک ممکن است مشاهده شودسیاه گوش کانادای با   ۱۵ تا ۵۰ km2 کیلومتر پرسه زدن در روز،  نیاز به یک قلمرو بزرگ دارد هنگامی که غذا کمیاب می شود، قلمرو سیاهگوش افزایش خواهد یافت مانند سایر گربه، کانادا با استفاده از عطر و بوی  خودش(مدفوع وادرار) اقدام به نشان  گذاری قلمرو خود میکند و اگر شکارش غذای بیش از یک وعداش باشد اقدام پنهان کردن ان میکند تا در وقت دیگری به سراقش برود

 گربه برفی >سیاه گوش کانادای

گربه برفی >سیاه گوش کانادای

تغذیه سیاگوش کانادای

سیاهگوش کانادا عمدتا  ازخرگوش های صحرایی ( کفش اسکی) که به طور معمول شامل ۶۰٪ تا ۹۷٪ از رژیم غذایی اش را شامل میشود تغذیه میکند با این حال، به ویژه در فصل تابستان، آنها  اقدام به شکار جوندگان و پرندگان ، و گاهی اوقات طعمه بزرگتر مانند آهو  میکنند

 گربه برفی >سیاه گوش کانادای

گربه برفی >سیاه گوش کانادای

معرفی وعکس از گربه برفی >سیاه گوش کانادای

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*