طرز تهیه ی خوشمزه ترین کیک کاراملی

طرز تهیه ی خوشمزه ترین کیک کاراملی

طرز تهیه ی خوشمزه ترین کیک کاراملی
طرز تهیه ی خوشمزه ترین کیک کاراملی

کیک کاراملی
مواد لازم برای خمیر چیزکیک:

پودر بیسکویت کرم دار وانیلی: 450 گرم

پودر بادام: 100 گرم

کره ذوب شده: 100 گرم

موز له شده: یک عدد
مواد لازم برای رویه چیزکیک:

پنیر خامه ای: 400 گرم

خامه فرم گرفته: 400 گرم

مغز بادام زمینی تست شده: 200 گرم

کره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری

پودرشکر: 100 گرم

ژلاتین: 10 ورق

شکر برای کارامل: 300 گرم

آب جوش: یک فنجان
روش تهیه ی خوشمزه ترین کیک کاراملی:

برای تهیه خمیر چیز کیک ابتدا تمامی مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و چنگ می زنیم. مخلوط حاصل را در قالب کمربندی که از قبل کف آن سلفون کشیده ایم پهن کرده و فشرده می کنیم. سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.
پس از آن برای تهیه رویه چیز کیک شکر را با مقدار خیلی کمی آب سرد در حدی که فقط شکر خیس شود روی حرارت قرار می دهیم تا کارامل شود. پس از این که به رنگ مطلوب درآمد یک فنجان آب جوش را با احتیاط به مواد اضافه کرده و روی حرارت با همزن هم می زنیم تا سس کارامل ما آماده شود. پنیر، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی خرد شده و پودرشکر را با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم و حدود یک سوم از سس کارامل را داخل مواد ریخته و همه را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. ورق ژلاتین ها را داخل آب سرد گذاشته، وقتی که نرم شدند روی بخار آب آن ها را ذوب کرده و به مواد اضافه می کنیم. نیمی از مواد حاصل را روی خمیر پهن کرده روی مواد سس کارامل سرد شده می ریزیم و بقیه مواد را روی آن ریخته و با پالت روی آن را صاف می کنیم. پس از 6 تا 8 ساعت که کرم کاملا خودش را گرفت آن را از قالب و سلفون جدا کرده و روی آن را با خامه و سس کارامل و مغزها تزئین می کنیم.

امید واریم باب میل شما عزیزان قرار گیرد

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *