یکشنبه , ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » فیله ی مرغ پنیری
بریسا
خرید مانتو

فیله ی مرغ پنیری

فیله ی مرغ پنیری

این فیله مرغ فوق العاده خوشمزه و شیک هست مخصوصا برای مهمونی، حتما امتحانش کنید. یه طعم جدید است

فیله ی مرغ پنیری

فیله ی مرغ پنیری

 

مواد لازم  برای مرغ پنیری:
فیله مرغ ۶ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم
کره ۹۰ گرم
ژامبون مرغ ۳ برش ریز ریز شده
سیر ۲ حبه پوره شده
پودر خردل یک دوم ق چ
ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیز یک ق چ
سس
نان تست تازه یک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر  یک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ

 

طرز تهیه :
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید. دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با ان تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.
سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ،نان تازه خرد شده، پنیررنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید.

فیله ی مرغ پنیری

فیله ی مرغ پنیری

حالا فیله مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.

فیله ی مرغ پنیری

فیله ی مرغ پنیری

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*