طرز تهیه ی دسر کاستارد شکلاتی / دسر پودینگ شکلاتی

طرز تهیه ی دسر کاستارد شکلاتی / دسر پودینگ شکلاتی

طرز تهیه ی دسر کاستارد شکلاتی / دسر پودینگ شکلاتی

طرز تهیه ی دسر کاستارد شکلاتی / دسر پودینگ شکلاتی

دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید. پس حتما از شکلات تلخ مورد علاقه خودتان استفاده کنید و سعی کنید مواد مصرفی با کیفیت باشند. استفاده از دارچین و اندکی فلفل قرمز همنشینی خوبی با شکلات تلخ دارد و طعم عالی دسر را بیرون می آورد. در ضمن این دسر به دلیل سادگی انتخاب خوبی برای سرو در مهمانی هاست. خلاصه این که اگر به دنبال دسری خوشمزه، خاص و شکلاتی هستید که آماده کردنش هم آسان باشد در تهیه دسر کاستارد شکلاتی شک نکنید و فوراً دست به کار شوید.

مواد لازم

خامه ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
شکلات تلخ ۱۷۰ گرم

طرز تهیه ی دسر کاستارد شکلاتی / دسر پودینگ شکلاتی

طرز تهیه ی دسر کاستارد شکلاتی / دسر پودینگ شکلاتی

شکلات تلخ را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید. سپس، خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین را داخل یک شیرجوش  بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. روی حرارت به هم زدن ادامه دهید تا روی مایع حباب ایجاد شود و تا حدی غلیظ شود که به پشت قاشق بچسبد.  وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

مخلوط داغ حاضر شده را روی شکلات داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکدست شود. مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرفی که برای دسر در نظر دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از ۶-۸ ساعت (یا از شب تا صبح) ماندن در یخچال، دسر کاستارد شکلاتی آماده سرو می شود.