شنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه دسر کرم کارامل
بریسا
خرید مانتو

طرز تهیه دسر کرم کارامل

طرز تهیه دسر کرم کارامل

طرز تهیه دسر کرم کارامل

طرز تهیه دسر کرم کارامل

طرز تهیه دسر کرم کارامل

کرم کارامل مقوی و خوشمزه را می‌توانید در میهمانی‌های رسمی خود سرو کنید. دسر شما در مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه آماده می‌شود و برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم مناسب برای :۴ نفر

شکر
۱ پیمانه

خامه
۱ پیمانه

تخم مرغ درشت
۱ عدد ( ۲ عدد کامل، ۱ عدد زرده)

شیر پر چرب
½ پیمانه
پودر ژلاتین بدون طعم
۱ قاشق چای‌خوری

نمک
خیلی کم

طرز تهیه:

ژلاتین و آب را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم  و کنار می گذاریم تا حل شود.

¾ پیمانه شکر را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به هیچ وجه هم نمی‌زنیم تا شکر در گوشه‌های ظرف شروع به آب شدن کند (صبر کنید تا تمام شکر، آب شده و شفاف شود. گاه‌گاهی شکر آب شده را هم بزنید و تا زمانی که کمی قهوه‌ای شود، آن را از روی حرارت بر ندارید).

وقتی رنگ شکر مناسب شد آن را از روی شعله بر می‌داریم. ½ پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. اگر شکر سفت و بریده بریده شد، دوباره آن را روی حرارت می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا صاف و یک‌دست شود. کارامل آماده است، آن را کنار می‌گذاریم تا کامل سرد شود.

یک حمام آب یخ آماده می‌کنیم (به این صورت که در یک ظرف استیل تا نصفه تکه‌های یخ می‌ریزیم و روی آن مقدار آب یخ اضافه می‌کنیم. آب باید به اندازه‌ای باشد که وقتی قابلمه را در آن فرو می‌کنیم، بیرون نریزد یا وارد قابلمه نشود. این کار برای سریع‌تر سرد کردن مواد به کار می‌رود).

در یک کاسه متوسط تخم‌مرغ‌ها و زرده را هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. در یک تابه متوسط، شیر، خامه، ¼ پیمانه شکر و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا بخار کند. نصف این مخلوط داغ را روی تخم‌مرغ‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم. این مخلوط را به باقیمانده مخلوط شیر داخل تابه برمی‌گردانیم و کامل مواد را هم می‌زنیم.

مخلوط ژلاتینی را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حرارت را کم کرده و در حالی که مواد را هم می‌زنیم، اجازه می‌دهیم کمی جوش بزند. حدود ۴ دقیقه مخلوط روی حرارت باشد تا غلیظ شود.

مایعی را که تهیه کرده‌ایم، با قابلمه به حمام آب یخ منتقل می‌کنیم و می‌گذاریم خوب خنک شود؛ یادتان باشد آن را مدام هم بزنید. وقتی مایع خنک شد، آن را در کاسه‌هایی که برای سرو در نظر گرفته‌ایم می‌ریزیم و سس کارامل را روی آن‌ها ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا خود را بگیرد. این دسر حداقل نیم ساعت باید در یخچال بماند.

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*