شنبه , ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه ی کشک بادمجان
بریسا
خرید مانتو

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

مواد لازم برای کشک بادمجان

بادمجان یک کیلو

کشک غلیظ یک فنجان سرخالی

روغن یک و نیم فنجان

زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری

پیاز یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

نعناع یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از ۱۵ دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم

 

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

بادمجان‌های سرخ‌شده را با کمی نمک و فلفل با گوشت‌کوب می‌کوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه می‌کنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا جا بیفتد

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن می‌زنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

بعد کشک بادمجان را در ظرفی ریخته و روی ان را صاف می کنیم و هر جور که دوست دارید روی ان را تزیین میکنید

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

کالری موجود در کشک بادمجان

مقدار کالری موجود در کل این غذا حدود ۲۰۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

طرز تهیه ی کشک بادمجان

طرز تهیه ی کشک بادمجان

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*