شنبه , ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » تازه های سلامت » علت و درمان سوزش معده
بریسا
خرید مانتو

علت و درمان سوزش معده

علت و درمان سوزش معده

علت و درمان سوزش معده

علت و درمان سوزش معده

برای درست کردن این معجون تنها به زردچوبه، زنجبیل، شیرنارگیل، عسل و فلفل سیاه نیاز دارید. این نوشیدنی، گوارش را بهتر کرده و علائم ناشی از ریفلاکس را کاهش می دهد

علل سوزش معده
زمانی که اولین لقمه را قورت می دهید، در طول مری حرکت کرده تا وارد معده شود. دریچه پایینی مری که در محل اتصال مری به معده قرار دارد و اسفنکتور مری نام دارد باز شده تا غذا از مری به معده سرازیر شود. سپس دریچه باید بسته شود تا از برگشت اسیدها به داخل مری ممانعت کند. در بعضی افراد این دریچه به درستی عمل نمی کند و اجازه نمی دهد که اسید معده به داخل مری تراوش کند و همین مسئله باعث ایجاد درد و آزار می شود. البته همه افراد مبتلا به رفلکس اسیدی از سوزش معده رنج نمی برند و برعکس بسیاری از افراد مبتلا به سوزش معده دچار رفلکس اسیدی نیستند و ناراحتی آنها ناشی از اختلالات دیگری است.

 

احتمالاً با میل به خوردن یک چیز خوشمزه قبل از رفتن به رختخواب آشنا هستید و احتمالاً این را هم تجربه کرده اید که متعاقب این خوردن های آخر شبی، سوزش سردل ناشی از عدم گوارش و ریفلاکس نمی گذارد خواب راحتی داشته باشید. هرچند داروهای زیادی در بازار برای درمان این مشکل وجود دارد اما با معجون طبیعی که به شما معرفی می کنیم می توانید همان نتایج را کسب کنید بدون این که دچار عوارض جانبی مصرف دارو شوید. البته اجتناب از انواع غذاها و نوشیدنی هایی که موجب بدهضمی و سایر مشکلات می شوند بهترین راه حل است اما همه ما گهگاه دوست داریم از خوردن یک خوراکی خوشمزه لذت ببریم.

همه ما تا حدودی می دانیم تغذیه سالم چیست و برای جلوگیری از مشکلات گوارشی از چه غذاها و عاداتی باید اجتناب کنیم اما اگر یک روز عصر واقعاً تنوانستیم در برابر میلمان به خوردن یک خوراکی خوشمزه مقاومت کنیم و شب قبل از رفتن به رختخواب با ریفلاکس و سوزش سردل مواجه شدیم چه کنیم؟ ” شیر طلایی ” می تواند این علائم را تسکین داده و باعث شود صبح روز بعد احساس خوب و تازه ای داشته باشید.

چطور ” شیر طلایی ” درست کنیم؟

برای درست کردن این معجون تنها به زردچوبه، زنجبیل، شیرنارگیل، عسل و فلفل سیاه نیاز دارید. این نوشیدنی، گوارش را بهتر کرده و علائم ناشی از ریفلاکس را کاهش می دهد. تمام اجزای این ترکیب، فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارند و وقتی باهم ترکیب می شوند هم تأثیراتشان به اندازه چشمگیری افزایش می یابد.

علت و درمان سوزش معده

برخی از خواص

زردچوبه:
۱. تسکین درد آرتریت به دلیل خواص ضدالتهابی آن
۲. کمک به سم زدایی کبد
۳. تقویت گردش خون همراه با رقیق کردن آن
۴. تسکین و آرام کردن سیستم گوارش و جلوگیری از زخم معده
۵. کاهش درد و تب
۶. جلوگیری و حتی در بعضی موارد غلبه بر سرطان
۷. کاهش علائم آرتریت
۸. تقویت سلامت مغز و قلب

 

این ترکیب را حداقل یک ساعت قبل از خواب بنوشید، تا پیش از این که به خواب بروید برای گوارش، زمان داشته باشد. صبح بعد از این که از خواب بیدار شوید، احساس راحتی و تازگی و انرژی خواهید داشت و هیچ دردی اذیتتان نمی کند

شیر نارگیل: جزء دیگری که در این معجون وجود دارد، شیر نارگیل است که منبع سالمی از چربی بوده و با پوششی که در مری ایجاد می کند، درد و ناراحتی ناشی از ریفلاکس را تسکین می دهد.

فلفل سیاه: فلفل سیاه می تواند جذب کورکومین را که عنصر اصلی موجود در زردچوبه است بیشتر کند.

عسل: عسل قرن هاست که موارد کاربردی متنوع و گوناگونی داشته و حاوی اسیدآمینه ها، آنزیم ها، مواد معدنی و ویتامین هایی است که به گوارش کمک کرده و احساس سوزش مربوط به ریفلاکس را کاهش می دهند.

 

طرز تهیه:

تمام این مواد به جز عسل را در یک کاسه باهم ترکیب کنید. این ترکیب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت داغ کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا بگذارید به مدت ۵ دقیقه روی آن بماند. سپس از روی حرارت برداشته و عسل را به آن اضافه کنید، این معجون را پیش از رفتن به رختخواب بنوشید و لذت ببرید. دیگر لازم نیست سراغ داروهای متداول بروید تا از دست علائم ریفلاکس راحت شوید.

طبیعت مهربان هر چیزی را که برای سلامتی و درمان نیاز داریم در اختیارمان گذاشته و برای تهیه این ترکیب معجزه آسا هم به احتمال زیاد مواد لازمش را در خانه دارید. پس زحمتی برایتان ندارد!

این ترکیب را حداقل یک ساعت قبل از خواب بنوشید، تا پیش از این که به خواب بروید برای گوارش، زمان داشته باشد. صبح بعد از این که از خواب بیدار شوید، احساس راحتی و تازگی و انرژی خواهید داشت و هیچ دردی اذیتتان نمی کند.

 

مواد لازم:

دو فنجان شیرنارگیل
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک تکه تقریباً دو سانتیمتری از ریشه زنجبیل تازه یا یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری عسل ارگا

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*