یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه ی اش بادمجان غذای ماه رمضان

طرز تهیه ی اش بادمجان غذای ماه رمضان

طرز تهیه ی اش بادمجان غذای ماه رمضان

طرز تهیه ی اش بادمجان غذای ماه رمضان

طرز تهیه ی اش بادمجان غذای ماه رمضان

آش بادمجان
مواد لازم:
بادمجان یک کیلو
عدس یک پیمانه
نخود یک پیمانه ( من از یک قوطی کنسرو نخود استفاده کردم)
سبزی آش شامل تره، گشنیز ، جعفری و اسفناج دو تا سه مشت ( دو دستور اصلی سبزی نداشت اما من با سبزی بیشتر دوست داشتم )
پیاز بزرگ یک عدد
پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم
آرد ۲ قاشق غذاخوری سر پر
قرص الیت هر طعمی که دوست دارین یک عدد
کشک ۲ لیوان
زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
بادمجونا را پوست بکنید و بذارین نیم ساعتی داخل آب نمک غلیط بمونن بعد درشون بیارین و بشورین و مکعبی خرد کنید . درشت خرد نکنید.
عدس را از قبل بذارین بپزه .
نخود را هم از شب قبل خیس کنید و فرداش بذارین بپزه . یا مثل من سر راه یک دونه کنسرو نخود بخرین و اومدین خونه تند تند شروع کنید به پختن آشتون.
پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین ، ۲ تا قاشق آرد را هم تو این مرحله اضافه کنید و تفت بدین . بادمجونها را هم بریزید توش و یک چرخی با هم بدین . روغن زیاد نریزین ها ، یک کم بریزین برای تفت دادن پیاز بسه . لازم نیست که بادمجونا سرخ بشن ، یک کوچولو تفت بخورن بسه . تو این مرحله به میزان لازم به آش آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا خوب موادتون با هم مخلوط بشن. قرص الیت را هم پودر کنید و به آش اضافه کنید.

طرز تهیه ی اش بادمجان غذای ماه رمضان
عدس و نخود را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین آش بپزه و جا بیفته .
این آش سبزی لازم نداره اما من دیدم دوست دارم توش سبزی هم داشته باشه این بود که یک بسته سبزی فریزری هم بهش اضافه کردم و وقتی سبزی ها پختن کشک را هم بهش اضافه کردم و گذاشتم با آش چند تا قل بخوره .
وقتی آشتون به غلظت دلخواهتون رسید آماده است . تو ریختن نمک به این آش دقت کنید چرا که هم قرص الیت هم کشک شور هستن.
من همه کشکی که گفتم را توی آش ریختم چون که آش پر کشک خیلی دوست دارم و دوست دارم مزه کشک حسابییی با آش مخلوط بشه. شما اگه دوست ندارین کمی کشکش را کمتر کنید یا بیشترش را بعد از پخت روی آش بدین
وقتی آش آماده شد تو ظرف دلخواهتون بریزید و روش را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین کنید

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*