چهارشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » کیک هات چاکلت دسری رمانتیک
بریسا
خرید مانتو

کیک هات چاکلت دسری رمانتیک

کیک هات چاکلت دسری رمانتیک

کیک هات چاکلت دسری رمانتیک

کیک هات چاکلت دسری رمانتیک

مواد لازم برای دسر هات چاکلت

سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
دو سوم فنجان کاکائو غیر شیرین
۵قاشق چای خوری پودر فوری اسپرسو
یک و یک دوم قاشق چای خوری پودر خمیر مایه ( بکینگ پودر )
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم فنجان کره صاف شده
دو سوم فنجان شکر دانه ریز
دو سوم فنجان شکر قهوه ای ( در صورت نبود از همان شکر دانه ریز استفاده کنید )
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک و یک دوم قاشق چای خوری عصاره وانیل
۷۵ گرم شکلات تلخ ( ۷۱ درصد کاکائو ) که به خوبی قطعه قطعه شده باشد
دو قاشق غذا خوری پودر قند

روش پخت

آرد، کاکائو، پودر اسپرسو، بکینگ پودر و نمک را با هم غربال کنید. کره را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، با همزن به مدت یک دقیقه کره را هم بزنید. شکر دانه ریز و شکر قهوه ای را اضافه کنید، دوباره بهم بزنید تا خوب نرکیب شوند ( حدود ۵ دقیقه ).
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید، بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. میکس آرد را به میکس شکری که درست کردید اضافه کنید، شکلات را هم اضافه کنید. خمیری که بدست آوردید را به صورت مساوی بین ۱۰ قالب کوچک تقسیم کنید، قالب ها را روی یک سینی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت یا دو روز داخل یخچال نگه دارید.

دسر شکلاتی هات چاکلت

فر را از قبل تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. اجازه دهید قالب ها ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند، سپس رویه آنها را بردارید و بگذارید به مدت ۲۱ دقیقه یا تا زمانی که بالای آنها پف کرد در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزند

برای تزیین دسر هم می توان روی ان پودر قند ریخت امیدواریم مورد پسند شما قرار گیرد

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*