یکشنبه , ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه ی فوندانت شکلات داغ
بریسا
خرید مانتو

طرز تهیه ی فوندانت شکلات داغ

طرز تهیه ی فوندانت شکلات داغ

طرز تهیه ی فوندانت شگلات داغ

طرز تهیه ی فوندانت شگلات داغ

فوندانت شكلات داغ

دسرهای گرم برای روزهای سرد!

فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. ۱۲۵ گرم شكلات تلخ همراه ۱۵۰ گرم كره را با روش بن‌ماري آب كنيد.

با همزن برقي سه تخم‌مرغ و نصف پيمانه شكر قهوه‌اي را بزنيد تا پف كند.

يك‌سوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط كنيد.

فوندانت را براي ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد.
فاستر موز

فاستر موز

فاستر موز

دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افراد

براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد

و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود.

یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*