پنج شنبه , ۲ آذر ۱۳۹۶
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه ی خاگینه غذای زمستانی

طرز تهیه ی خاگینه غذای زمستانی

طرز تهیه ی خاگینه غذای زمستانی

چه خوب  است در این  روزهای سرد زمستان از مخلوط برنج سفید و سبزی‌ها و حبوبات با  گوشت بخورید.

مثل نخودپلو، شوید پلو و ته‌چین بسیار مناسبند اکنون چند نوع غذا مناسب این فصل را آموزش میدهیم.

طرز تهیه ی خاگینه غذای زمستانی

طرز تهیه ی خاگینه غذای زمستانی

تخم‌مرغ: دو عدد
شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری
آرد گندم: نصف پیمانه
بیكینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
زعفران ساییده شده: یك چهارم قاشق چای‌خوری
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی: به مقدار لازم
دارچین: یك دوم قاشق غذاخوری
پودر گل‌محمدی: یك دوم قاشق چای‌خوری
پودر هل: یك دوم قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چای‌خوری
پودر پسته: یك قاشق چای‌خوری
شربت: ۲۵۰- ۳۰۰میلی‌گرم
مغز گردوی خشك شده: سه‌، چهار قاشق غذاخوری
روش تهیه

۱. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال كمی بزنید. شیر را اضافه كرده، بیكینگ پودر و آرد را كم‌كم روی مایه الك كرده و مخلوط كنید. سپس زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه كنید.

۲. در تابه تفلون مقداری روغن بریزید با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ كنید. هر دو طرف آنكه طلایی شد، در شربت قرار دهید تا كمی شربت به خورد آن برود.

۳. از شربت خارج كرده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گل‌محمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و آن‌راباگردو، پودر پسته تزیین كنید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*