یکشنبه , ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه ی باسلوق
بریسا
خرید مانتو

طرز تهیه ی باسلوق

طرز تهیه ی باسلوق

طرز تهیه ی باسلوق

طرز تهیه ی باسلوق

مواد لازم

نشاسته ۱ ليوان

. شکر ۲ ليوان

. گلاب نصف ليوان

آب ۳ ليوان

. وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري

. پودر نارگيل و مغز گردو به مقدار لازم

باسلوق

طرز تهيه : نشاسته را داخل کاسه اي بريزيد و به آن ۱ ليوان آب سرد اضافه کنيد و ۱۵ دقيقه بگذاريد بماند سپس هم بزنيد تا نشاسته حل شود ، ۲ ليوان ديگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنيد.

باسلوق

محلول نشاسته را درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسيار کم کنيد و وانيل و گلاب را اضافه نمائيد.

داخل سيني يا ظرفي گود پودر نارگيل را به قطر ۵ سانتيمتر پخش کنيد مغز گردوها را درون ظرف بچینید

باسلوق

با مخلوط نشاسته که روي حرارت کم قرار دارد اين حفره ها را پر کنيد و در انتها نيز روي ان را با پودر نارگيل بپوشانيد و اجازه دهيد خوب سرد شود ، پس از سرد شدن تک تک خارج کنيد و سرو نمائيد.

نکته ها : ميتوانيد بجاي مغز گردو از پسته ، بادام ، کنجد و … نيز استفاده کنيد ؛ دقت کنيد که نشاسته بايد گرم باشد چون نشاسته سرد شده فرم دلخواه را نخواهد داد.

نوش جان

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*