طرز تهیه ی باسلوق

طرز تهیه ی باسلوق

طرز تهیه ی باسلوق

طرز تهیه ی باسلوق

مواد لازم

نشاسته ۱ ليوان

. شکر ۲ ليوان

. گلاب نصف ليوان

آب ۳ ليوان

. وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري

. پودر نارگيل و مغز گردو به مقدار لازم

باسلوق

طرز تهيه : نشاسته را داخل کاسه اي بريزيد و به آن ۱ ليوان آب سرد اضافه کنيد و ۱۵ دقيقه بگذاريد بماند سپس هم بزنيد تا نشاسته حل شود ، ۲ ليوان ديگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنيد.

باسلوق

محلول نشاسته را درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسيار کم کنيد و وانيل و گلاب را اضافه نمائيد.

داخل سيني يا ظرفي گود پودر نارگيل را به قطر ۵ سانتيمتر پخش کنيد مغز گردوها را درون ظرف بچینید

باسلوق

با مخلوط نشاسته که روي حرارت کم قرار دارد اين حفره ها را پر کنيد و در انتها نيز روي ان را با پودر نارگيل بپوشانيد و اجازه دهيد خوب سرد شود ، پس از سرد شدن تک تک خارج کنيد و سرو نمائيد.

نکته ها : ميتوانيد بجاي مغز گردو از پسته ، بادام ، کنجد و … نيز استفاده کنيد ؛ دقت کنيد که نشاسته بايد گرم باشد چون نشاسته سرد شده فرم دلخواه را نخواهد داد.

نوش جان