طرز تهیه ی ناگت گیاهی
مواد لازم برای ناگت گیاهی:
سیبزمینی: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰ گرم
هویج: نصف پیمانه، پوره شده
پیاز داغ: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی: یکچهارم پیمانه
ذرت: نصف پیمانه
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری: به میزان لازم
سس قرمز: به میزان لازم برای سرو
نمک و پودر سیر: به میزان لازم
روش تهیه ناگت رژیمی:
سیبزمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیبزمینی اضافه کنید.
بعد نخود سبز پخته را با پوره سیبزمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید.
در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پورهها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
درنهایت نمک، فلفل و ادویهها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه بهخوبی یکدست شود.
در آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را بهصورت گلولههای کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.
نکته !
اگر میخواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، میتوانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید.