طرز تهیه ی دسر ایتالیایی پودینگ فندقی خوشمزه

طرز تهیه ی دسر ایتالیایی پودینگ فندقی خوشمزه

طرز تهیه ی دسر ایتالیایی پودینگ فندقی خوشمزه

طرز تهیه ی دسر ایتالیایی پودینگ فندقی خوشمزه

مواد لازم

خامه : ۸۰۰ گرم
شکلات فندقی ( نوتلا )‌ : ۵۰۰ گرم

پودر ژلاتین : ۲.۵ قاشق مرباخوری

آب جوش : ۱ قاشق مرباخوری
خامه زده شده : به میزان لازم

فندق بو داده شده : به میزان لازم

پودر کاکائو : برای تزیین

خامه فرم گرفته شده
طرز تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی خوشمزه

در تهیه ی دسر ایتالیایی پودینگ فندقی می توانید به همراه دانه فندق بو داده شده  مغز های آجیل دلخواه خود استفاده کنید. امیدواریم از تهیه این دسر خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید شما می توانید این دسر خوش طعم را به عنوان میان وعده و یا عصرانه میل کنید.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………….

طرز تهیه ی تیرامیسو دسر ایتالیایی

روش تهیه ی دسر پاناکوتا

جدیدترین مدل های تزیین ژله

طرز تهیه ی پودینگ میوه ای خوشمزه

امتیاز 5.00 ( 1 رای )