دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)
دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

مواد لازم برای کیک ویکتوریا
آرد 175 گرم . شکر 175 گرم . کره 175 گرم . تخم مرغ 3 عدد

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . اسانس وانیل چند قطره

مواد دسر کیک ویکتوریا

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 400 گرم . تخم مرغ 2 عدد . شکر 1 لیوان . ماست 1 لیوان

شکلات تخته ای 200 گرم . خامه فرم گرفته 2 لیوان . اسانس وانیل چند قطره

کیک ایتالیایی

طرز تهیه : برای تهیه کیک ویکتوریا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق را همراه با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید و در آخر اسانس وانیل را اضافه نمایید ( تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه پیش از شروع کار در دمای اتاق قرار دهید ).

داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کنید سپس این مواد را روی مایه کیک کم کم الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ، داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید ، با قاشق مقداری از مایه کیک بردارید و ته قالب بریزید و پخش کنید تا لایه نازکی از کیک ته قالب قرار گیرد ( بدلیل اینکه مایه این کیک بافت سفت تری نسبت به کیک های دیگر دارد بهتر است کمی انتهای قاشق را چرب یا مرطوب کنید تا مایه کیک بهتر پخش شود ).

 

دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)
دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

پنیر ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها ، شکر ، ماست و اسانس وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کرم پنیری را داخل قالب و روی لایه نازک کیک شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید ، بقیه مایه کیک شکلاتی را با دقت روی کرم پنیری بریزید و با قاشق سطح کیک را صاف کنید.

قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 – 60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( دمای فرها متفاوت است و پیشنهاد میشود پس از 40 دقیقه با فرو بردن خلال چوبی داخل کیک آن را تست کنید ) ، پس از پخت کیک را کنار بگذارید تا سرد شود.

دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)
دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

کیک ویکتوریا دسر ایتالیایی

شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب ( روش بن ماری ) قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس شکلات را با خامه فرم گرفته خوب مخلوط کنید و این کرم را روی کیک بریزید و پخش کنید ، دسر را حداقل به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)
دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

نکته ها : میتوانید از انواع کرم ها برای پوشش کیک استفاده کنید ، همچنین میتوانید از گردوی خرد شده ، چیپس شکلاتی ، پودر نارگیل ، میوه های خرد شده و … استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *