شنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » طرز تهیه ی دسر ایتالیایی خنک
بریسا
خرید مانتو

طرز تهیه ی دسر ایتالیایی خنک

طرز تهیه ی دسر ایتالیایی خنک

Italian dessert recipe to cool

Italian dessert recipe to cool

تارت بستنی ایتالیایی از دسر های خوشمزه و عالی برای همه اعضائ خانواده است که در این روز های گرم تابستان می تواند یک میان وعده و یا عصرانه خوب برای خانواده گرم شما باشد
زمان فریز کردن: ۵ ساعت یا از شب تا صبح
مواد لازم
۲ فنجان خمیر نان ( شیرینی)
۳ قاشق کره آب شده
۲ پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
درصورت دلخواه ۱ عدد آناناس

دستورالعمل
۱- کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل ۸/۷ اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.
باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.
*پوشاندن دسر با آناناس:‌ ۲ قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.
مواد مغذی این دسر:
۴۴۰ کالری
چربی ۲۵ گرم
چربی متراکم ۱۰ گرم
چربی شیمیایی ۹ گرم
چربی اشباع نشده ۲ گرم
۴۱ میلی گرم کلسترول
۳۴۹ میلی گرم سدیم
۵۰ گرم کربوهیدرات
شکر ۳۰ گرم
۱ گرم فیبر
۶ گرم پروتئین
۲۱ درصد ویتامین C
۱۱ ویتامین D
۹ درصد آهن
۲۰۰۰ کالری روزانه

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*