طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.
مواد لازم:

شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
خامه: یک پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
آب جوش: دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

پاناکوتا دسر ایتالیایی

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

طرز تهیه ی پاناکوتا دسر ایتالیایی / پودینگ خامه ای

تزیین دسر ژله جدید

تزیین سفره هفت سین

دسر تیرامیسو ایتالیایی

دسر ژله