یکشنبه , ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » اش شولی غذای محلی یزد
بریسا
خرید مانتو

اش شولی غذای محلی یزد

اش شولی غذای محلی یزد

اش شولی غذای محلی یزد

اش شولی غذای محلی یزد

شولی ساده که در فصل زمستان بیشتر پخته می شود و در آن ماش پخته، اسفناج، چغندر، شوید و گاه شلغم و کدو زرد می ریزند. بعد از پخته شدن مواد فوق، آرد گندم را در آب سرد حل کرده و در آن می ریزند و پیاز داغ به آن اضافه می کنند.نوع دوم آش شولی ترش است. مقداری نخود سالم یا نیم کوب و عدس را با چغندر خرد کرده یا نیم کوب می پزند و در فصل زمستان برگ چغندر را به جای برگ اسفناج در آن می ریزند و مقداری آرد گندم به آن اضافه می کنند. برای ترش کردن آن، از سرکه انار یا انگور و نیز رب انار استفاده می کنند. گاه از برنج نیز در آش استفاده می شود

اش شولی غذای محلی یزد

اش شولی غذای محلی یزد

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*