چهارشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » ته چین بادمجان
بریسا
خرید مانتو

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

مواد لازم برای تهیه ی ته چین بادمجان
سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
لپه: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
بادمجان: ۵۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
روغن مایع: یک پیمانه
زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
ماست: یک پیمانه
زعفران: ۲ قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق سوپ‌خوری
دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
خلال پسته، بادام و زرشک: برای تزیین
روش تهیه:ته چین بادمجان

پیازها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. گوشت های خرد شده را به پیاز اضافه کرده،بعد لپه‌ای را که از قبل خیس کرده بودید به گوشت اضافه کنید. زردچوبه و ۴ پیمانه آب‌جوش را ریخته تا گوشت بپزد

در اواسط پخت رب گوجه‌فرنگی را سرخ کرده و اضافه کنید. در اواخر پخت هم یک قاشق چای‌خوری دارچین، مقداری جوز هندی و زعفران را به ان بیفزایید.     برنج را جوشانده و آبکش کنیدبادمجان ها را بعد از پوست کندن و حلقه‌حلقه کردن نمک بپاشیده تا تلخی آن گرفته شود.
پس از یک ساعت بادمجان‌ها را بشویید، خشک و کمی سرخ کنید. ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع را با هم مخلوط کنید.

کف ظرف نسوز را اول چرب کرده، برنج را با مواد مخلوط کنید و کف ظرف بریزید، سپس بادمجان‌ها را روی برنج بچینید و از مواد گوشتی روی بادمجان‌ها بریزید، مقداری دارچین بپاشید و باقی‌مانده برنج را روی گوشت قیمه‌ای ریخته و بعد ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن روی برنج بریزید و روی ظرف را بپوشانید

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

ته چین را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به ‌مدت یک ‌ساعت ‌ونیم بپزید تا دم بکشد تا ته‌دیگ آن طلایی شود. .

 

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*