شنبه , ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » تازه های سلامت » روش صحیح مصرف تخم مرغ
بریسا
خرید مانتو

روش صحیح مصرف تخم مرغ

روش صحیح مصرف تخم مرغ

روش صحیح مصرف تخم مرغ

روش صحیح مصرف تخم مرغ

باکتری سالمونلا گروهی از باکتری ها هستند که باعث مسمومیت غذایی می شوند.این باکتری معمولا می تواند در بیرون یا درون تخم مرغ هایی که به ظاهر طبیعی هستند، وجود داشته باشندو اگر تخم مرغ را به طور خام یا نیمه پخته بخورید، ممکن است با انتقال این باکتری دچار بیماری شوید
بنابراین مهم است که اطمینان حاصل کنید تخم مرغ ها را همیشه به طور کامل پخته شده اند.

شیوه مصرف درست از تخم مرغ ، پختن تخم مرغ ، باکتری تخم مرغ

برای پیشگیری از چنین بیماری هایی و نیزدرست پختن تخم مرغ این نکات را در نظر داشته باشید:

* تخم مرغ مانند سایر غذاها باید در همه اوقات در درجه حرارت ۴ درجه یا کمتر در یخچال قرار گیرد؛ بنابراین تخم مرغ را از فروشگاه هایی بخرید که آن ها را در یخچال نگه می دارد.

روش صحیح مصرف تخم مرغ

* تخم مرغ های کثیف یا ترک خورده را دور بیندازید.

* دست هایتان و هم سطوحی را که با تخم مرغ خام تماس داشته اند، با آب و صابون بشویید و بعد این سطوح را ضدعفونی کنید.

* تخم مرغ ها را به هر شیوه ای که می پزید (سرخ کرده، جوشیده یا همزده)، باید زرده ها سفت شوند و آبکی نمانند.

* توجه داشته باشید که غذاهای بر اساس تخم مرغ، مانند کاسرول در حدی پخته شده باشند که دمای درونی شان بر اساس دماسنج غذا به ۱۶۰ درجه یا بالاتر رسیده باشد.

* هرگز تخم مرغ خام را به تنهایی یا در غذاهای پخته نشده مانند خمیر شیرینی یا مایه کیک مزه نکنید یا نخورید.

* تخم مرغ خام در دستور تهیه غذاهایی مانند سس سالاد سزار را کنار بگذارید و به جای آن از تخم مرغ مایع پاستوریزه یا مواد جانشین تخم مرغ استفاده کنید.

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*