طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی

این دسر خوشمزه و مقوی  بیسکویت  که در قهوه غوطه‌ور شده و کِرِمی آماده‌شده از مخلوط تخم‌مرغ، شکر و پنیر ماسکارپونه

(نوعی پنیر خامه‌ای) تهیه و با پودر کاکائو پوشانده می‌شود. البته بسته به ذائقه، می‌توان طعم‌دهنده‌های دیگری نیز به آن افزود؛

اما به‌هرحال، هر فردی تنها یک بار طعم آن را بچشد، اثر ماندگاری بر وی خواهد گذاشت. تنها این نکته را به یاد داشته باشید،

اگر تیرامیسو را برای وعده عصرانه خود در نظر دارید، بهتر است آن را شب قبل یا صبح همان روز تهیه کنید

طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی
طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی

مواد لازم برای تیرامیسو
برای 4 تا 6 نفر:
پنیر خامه ای (در صورت امکان پنیر کاله بهتر است.) 2 بسته
زرده ی تخم مرغ 3 عدد
خامه ی صبحانه 1 بسته بزرگ
بیسکویت پتی بور 1/5 بسته
قهوه به میزان دلخواه تلخ یا شیرین تر بودن بیسکویت ها
وانیل یک قاشق چای خوری سر خالی
پودر قند به میزان دلخواه

طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی
طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه:تیرامیسو
ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن انقدر میزنیم تا رنگش تقریبا سفید و حالتش سفت تر شود.
بعد از این که زرده ها را کاملا زدیم و به فرم مورد نظر رسید وانیل و مقداری خاک قند اضافه میکنیم و روی

حرارت بخار کتری میگذاریم و 10 تا 15 دقیقه میگذاریم با بخار اب حرارت ببیند تا به صورت غلیظ و کرم

مانند در اید و در این زمان مرتب ان را از ته بهم میزنیم مراقب باشید .ته نگیرد و به رنگ زرد پر رنگ در نیاید.
در مرحله ی بعد خامه ی صبحانه را به همراه کمی خاک قند انقدر میزنیم تا وقتی که ظرف را برگردانیم خامه تکان نخورد.
سپس پنیر ها را با مقدار کمی خاک قند میزنیم تا به صورت کرم در اید.
(توجه داشته باشید نباید پنیر را زیاد با همزن زد چون ممکن است شل شود و حالت دسر را خراب کند 3 تا 4 دقیقه برای زدنش کافیست.)
در اخر همه ی مواد را به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی ( بدون استفاده از همزن)
هم میزنیم تا مواد یکدست شوند و این کار را ارام انجام میدهیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهند.
برای اماده کردن بیسکویت های داخل دسر ابتدا قهوه را اماده میکنیم.
برای هر یک لیوان اب از یک قاشق چای خوری سر پر قهوه استفاده میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که رویش کف کرد حاضر است.

و در اخر یک مقدار از مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بیسکویت ها را در قهوه فرو میبریم تا مقدار کمی از سفتی در بیایند و انها را روی مواد میگذاریم و دوباره از موادمان روی بیسکویت ها میریزیم و این تر تیب را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود.
بعد از تکمیل شدن دسر بهتر است 4 ساعت در یخچال بماند بعدا سرو شود.

طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی
طرز تهیه تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *