دوشنبه , ۲ مرداد ۱۳۹۶
خانه » تازه های سلامت » در خوردن گوجه فرنگی دقت کنید

در خوردن گوجه فرنگی دقت کنید

در خوردن گوجه فرنگی دقت کنید

در خوردن گوجه فرنگی دقت کنید

در خوردن گوجه فرنگی دقت کنید

رگ های سفید گوجه فرنگی سمی است

اخیراً داخل گوجه‌فرنگی به وفور رگه‌های سبز و سفیدرنگ مشاهده شده و دلیل آن مصرف بیش از حد سم عنوان می‌شود، با تأیید این موضوع گفت: مصرف بی‌رویه و نظارت نشده کودهای نیترات سبب می‌شود که باقیمانده نیترات به داخل گوجه‌فرنگی رسوخ کند.

مردم باید قسمت‌های سفید داخل گوجه‌فرنگی را بریده و کنار بگذارند و آن را مصرف نکنند.

قسمت سمی گوجه فرنگی

این در حالی است که باقیمانده نیترات در محصولات کشاورزی و انتقال آن به بدن در طولانی مدت می‌تواند آسیب‌های جدی به دستگاه گوارش و کبد وارد کند.

همچنین در مورد رواج شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر تراریخته بودن ملون‌هایی (نوعی طالبی)‌ که طی چند سال گذشته در بازار به وفور یافت می‌شود پرسید که نورانی در توضیح این موضوع گفت: ملون نوعی از طالبی است که اصطلاحات ژنتیکی روی آن انجام شده اما تراریخته نیست. انواع مختلفی از طالبی و خربزه وجود دارد که در کشور ما چند نوع آن کشت می‌شود.

نباید این را فراموش کرد که تمام بذرهایی که در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد مراحل آزمایش را طی کرده و هیچ بذر تراریخته‌ای برای کشت به کشور وارد نمی‌شود

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*