یکشنبه , ۱۴ آذر ۱۳۹۵
خانه » خانه داری » آشپزی » دستور پخت انواع فلافل
بریسا
خرید مانتو

دستور پخت انواع فلافل

دراینجا برای شما  دستور پخت چند نوع فلافل را قرار داده ایم

مواد لازم
نخود خيس شده: ۲۵۰ گرم
پياز: يك عدد بزرگ
سير: ۳ حبه
رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری
سيب زميني آب پز: ۱ عدد كوچک
ادويه كاری: ۲ قاشق چايخوری
فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه

طرز تهيه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده

را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم. لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.

دستور پخت انواع فلافل

دستور پخت انواع فلافل

چند نکته

برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود
ميتوان بجای رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد
برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد

دستور پخت انواع فلافل

دستور پخت انواع فلافل

دستور پخت فلافل بندری
مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
نخود: یک فنجان
فلفل: یک چهارم قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

دستور پخت فلافل

دستور پخت فلافل

دستور پخت فلافل  هندی (تند)

مواد لازم:
نخود ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
گشنیز ۲۵۰ گرم
زیره ی كوبیده ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم
نمك به قدر كافی

طرز تهیه:
نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید .تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزی و مایه را خوب مخلوط كنید.

بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید .كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود

دستور پخت فلافل

دستور پخت فلافل

دستور پخت فلافل عربی

مواد لازم:
۳۸۰ گرم باقلای خشک
۳۸۰ گرم نخود
حبه درشت سیر كوبیده
یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)
عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)
فلفل سبز قلمی تند
یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر
آرد یک فنجان
جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز ۵/۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز به اندازه لازم
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن برای سرخ كردن فلافل

طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود

دستور پخت فلافل

دستور پخت فلافل

 

 

آمین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*